Andriana Mereuță s-a născut în Moldova și a emigrat în Statele Unite în 2008. Cu o pregătire anterioară de economist și o puternicădorință de acontribui într-un mod semnificativ prin munca pe care o face, în 2010 ea se înscrie la cursul de fotografie al The Art Institute of Fort Lauderdale . Prezența ladouăworkshopuri importante i-au definit calea către storytelling: TheMissouriPhoto Workshop în 2016 și  The Eddie Adams WorkshopXXXI în 2018. Tot în2018 lucrează caasistent al Erikăi Larsen pentru National Geographic îneditorialul  “Women of Impact" prezentând cele mai puternicefemei din lume. În 2020 eaprimește premiul Broward South FloridaCultural Consortium iar lucrările eidespre Moldova sunt expuse la NSUArt Museum Fort Lauderdale.

Loredana Pană lucrează în domeniul non-profit de peste 10 ani și își desfășoară activitate în proiecte derulate în special la firul ierbii. A coordonat proiecte în comunități izolate din Delta Dunării, atât sociale, cât și de mediu. În 2017 a participat la un curs de formare ca facilitator comunitar derulat de Fundația Pact și a lucrat în comunitatea de romi tradiționali căldărari din Căzănești, Ialomița. 

ANDRA SAMSON este consultant în comunicare și lector la Fundația Calea Victoriei. A absolvit Facultatea de Litere, Comunicare și Relații Publice și un masterat de Etnologie, Antropologie Culturală și Folclor în cadrul Universității București, iar în prezent este doctorand la Facultatea de Litere. Cu un interes pentru naratologie, susține ateliere de scriere creativă, este blogger unde publică proză scurtă și debutează în 2019, în urma unui concurs de creație literară națională, cu un volum de povestiri Kaleidoskop, la editura Tritonic. Pe același filon de cercetare a rolului narațiunii în contexte multidisciplinare, urmează în același an un al doilea volum Povestea și Sacrul. Căutarea sensului în dinamica socială a prezentului. O privire antropologică, la editura Institutul European. 

Horia Manolache a realizat  proiectele  fotografice "Viața din sens opus", "The chairs","The prince and the pauper", "Mâini de copii",  "Repainting history". Lucrările lui au fostpublicate în Rangefinder, Huffington Post, METRO News, CNN Arabic și văzute la Corden PottsGallery, Rayko Gallery, 4x5 Gallery, Espace Beaurepaire, Le Magasin de JouetsGalerie, Photoplace Gallery, De Young Museum San Francisco

Alina Kartman a absolvit cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice, însă a ales o carieră în jurnalism. Cu peste 1.500 de materiale publicate de-a lungul celor 13 ani de experiență în presă, Alina are experiență editorial de nivel seniorial. Face parte din echipa care a avansat semneletimpului.ro, platforma pentru revista Semnele Timpului din România.

Using Format