Sarwari Fatima

Este din Afghanistan și a venit în România acum 4 ani împreună cu frații ei. Sunt refugiați în țara noastră și au părăsit locul natal pentru a fi în siguranță și pentru a trăi o viață normală. Fatima a terminat liceul, are diplomă de bacalaureat și își dorește să își continue studiile. A lucrat în diverse locuri, iar momentan este mediator intercultural la OIM (Organizația Internaționala pentru Migranți). Pasiunile ei sunt arta, desenul, pictura, fotografia și toate instrumentele prin care se poate exprima.  

Akkaya

Este din Turcia. S-a mutat în România cu 8 ani în urmă împreună cu mama și tatăl ei deoarece acesta din urmă avea un job aici. Ei au statut de refugiați în țara noastră. Akkaya este liceană în ultimul an într-o scoală internațională și își dă toată silința pentru a absolvi și a urma o facultate. Pasiunile ei sunt fotografia, cărțile, călătoriile, scrisul și multe altele. Iubește și se bucură de fiecare moment din viața ei. Speră ca oamenii să înțeleagă poveștile din fotografiile pe care le face.

Waad Zumrawi

este din Sudan. A venit în România în urmă cu 10 ani, împreună cu familia ei. Încă din gimnaziu a învățat în școala românească, prin intermediul căreia a învățat limba română. Anul acesta a absolvit liceul, a luat examenul de bacalaureat și acum este în primul an de facultate. Se bucură de viața în România. Printre hobby-urile ei se află fotografia și cititul. Totodată, face voluntariat și a participat la mai multe proiecte pe parcursul anilor. Voluntariatul este una dintre activitățile ei preferate.

Ammar Joma

are 28 de ani și este din Siria. A venit in România în 2012 pentru a studia medicina, iar pe parcurs, din cauza situației tragice din Siria, a aplicat pentru statutul de refugiat.
Comunitatea din România l-a ajutat foarte mult să se adapteze, România devenind a doua lui casă. Acum, in calitate de medic rezident la spitalul județean din Timișoara, se bucură si el de ajutorul pe care poate să îl ofere oamenilor.

Mohammed Almashgari

este din Yemen. A venit în România acum aproape 2 ani, este refugiat în România pentru că nu se mai poate întoarce în țara sa din cauza războiului și a crizei umanitare prin care trece Yemenul. Are o pasiune și un vis în viață și încearcă mereu să  se dezvolt și să învețe ceva nou și să contribuie la ajutarea oamenilor în nevoie. Are o diplomă de licență în stomatologie și în prezent lucrează în IKEA și speră să obțină licența de practică dentară și să lucreze ca dentist și să aibă posibilitatea de a continua studiile postuniversitare. Iubește natura, drumețiile, înotul și călăria.Using Format